[ و او را از ایمان پرسیدند ، فرمود : ] ایمان بر چهار پایه استوار است ، بر شکیبایى ، و یقین و داد و جهاد . و شکیبایى را چهار شاخه است : آرزومند بودن ، و ترسیدن ، و پارسایى و چشم امید داشتن . پس آن که مشتاق بهشت بود ، شهوتها را از دل زدود ، و آن که از دوزخ ترسید ، از آنچه حرام است دورى گزید ، و آن که ناخواهان دنیا بود ، مصیبتها بر وى آسان نمود ، و آن که مرگ را چشم داشت ، در کارهاى نیک پاى پیش گذاشت . و یقین بر چهار شعبه است : بر بینایى زیرکانه ، و دریافت عالمانه و پند گرفتن از گذشت زمان و رفتن به روش پیشینیان . پس آن که زیرکانه دید حکمت بر وى آشکار گردید ، و آن را که حکمت آشکار گردید عبرت آموخت ، و آن که عبرت آموخت چنان است که با پیشینیان زندگى را در نوردید . و عدل بر چهار شعبه است : بر فهمى ژرف نگرنده ، و دانشى پى به حقیقت برنده ، و نیکو داورى فرمودن ، و در بردبارى استوار بودن . پس آن که فهمید به ژرفاى دانش رسید و آنکه به ژرفاى دانش رسید از آبشخور شریعت سیراب گردید ، و آن که بردبار بود ، تقصیر نکرد و میان مردم با نیکنامى زندگى نمود . و جهاد بر چهار شعبه است : به کار نیک وادار نمودن ، و از کار زشت منع فرمودن . و پایدارى در پیکار با دشمنان ، و دشمنى با فاسقان . پس آن که به کار نیک واداشت ، پشت مؤمنان را استوار داشت ، و آن که از کار زشت منع فرمود بینى منافقان را به خاک سود ، و آن که در پیکار با دشمنان پایدار بود ، حقى را که بر گردن دارد ادا نمود ، و آن که با فاسقان دشمن بود و براى خدا به خشم آید ، خدا به خاطر او خشم آورد و روز رستاخیز وى را خشنود نماید . و کفر بر چهار ستون پایدار است : پى وهم رفتن و خصومت کردن و از راه حق به دیگر سو گردیدن و دشمنى ورزیدن . پس آن که پى وهم گرفت به حق بازنگشت ، و آن که از نادانى فراوان ، خصومت ورزید ، از دیدن حق کور گشت ، و آن که از راه حق به دیگر سو شد ، نیکویى را زشت و زشتى را نیکویى دید و مست گمراهى گردید ، و آن که دشمنى ورزید راهها برایش دشوار شد و کارش سخت و برون شو کار ناپایدار . و شک بر چهار شعبه است : در گفتار جدال نمودن و ترسیدن و دو دل بودن ، و تسلیم حادثه‏هاى روزگار گردیدن . پس آن که جدال را عادت خود کرد ، خویش را از تاریکى شبهت برون نیاورد ، و آن که از هر چیز که پیش رویش آمد ترسید ، پیوسته واپس خزید ، و آن که دو دل بود پى شیطان او را بسود ، و آن که به تباهى دنیا و آخرت گردن نهاد هر دو جهانش را به باد داد . [ و پس از این سخن گفتارى بود که از بیم درازى و برون شدن از روش کارى که در این کتاب مقصود است نیاوردیم . ] [نهج البلاغه]
 
امروز: شنبه 04 تیر 21

آثار پژوهشی شهرداری اصفهان در چهارمین جشنواره پژوهش و نوآوری در حوزه مدیریت شهری مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران با انتخاب 3 اثر برگزیده در صدر کلان شهرهای کشور قرار گرفت.

 

آثار پژوهشی اصفهان در صدر کلان شهرهای کشور

آثار پژوهشی شهرداری اصفهان در چهارمین جشنواره پژوهش و نوآوری در حوزه مدیریت شهری مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران با انتخاب 3 اثر برگزیده در صدر کلان شهرهای کشور قرار گرفت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران معاون برنامه ریزی ، پژوهش و فناوری اطلاعات شهرداری اصفهان درباره آثار برگزیده شهرداری گفت:در چهارمین جشنواره پژوهش و نوآوری در حوزه مدیریت شهری مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران در مرکز همایشهای علمی برج میلاداز 2 هزار و 868 اثر( مقاله ، طرح پژوهشی ، پایان نامه و کتاب) شرکت داده شده دراین جشنواره تعداد 101 اثر شامل 12 طرح پژوهشی، 35 پایان نامه و 54 مقاله مربوط به شهرداری اصفهان بود.
ابوالقاسم گلستان نژاد با اشاره به محورهای این جشنواره شامل مدیریت بحران ، معماری و شهرسازی، مالی و خدماتی، خدمات شهری، اجتماعی و فرهنگی، فنی و عمرانی و استاندارد سازی، مدیریت فناوری، حمل و نقل و ترافیک، محیط زیست و جهاد اقتصادی در حوزه مدیریت شهری اذعان داشت: از آثار برگزیده چهارمین جشنواره پژوهش و نوآوری در حوزه مدیریت شهری 3 اثر از اصفهان معرفی شد .
وی اضافه کرد:پایان نامه های مورد حمایت شهرداری اصفهان در مقاطع کارشناسی ارشد ودکترا و مقاله برگزیده به ترتیب تحت عنوان ارائه یک مدل مکان یابی پارک سوار بر روی شبکه حمل و نقل شهری ،بررسی اصول طراحی زیبایی شناختی باغ ایرانی در محورهای شاخص شهری و تاثیر آن بر خارج از ایران و بررسی بافت محلات بر هویت اجتماعی با تاکید بر هویت محله ای از آثار ارسالی پژوهشی شهرداری اصفهان به دبیرخانه جشنواره شایسته تقدیر شناخته شده و موفق به دریافت لوح تقدیر گردید.
شایان ذکر است؛ در متن لوح تقدیر مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران که به امضای شهردار پایتخت رسیده خطاب به دکتر سقاییان نژاد شهردار اصفهان آمده است:تلاش ارزشمند شما در ارائه آثار علمی به دبیرخانه چهارمین جشنواره انتخاب برترین های پژوهش و نوآوری در حوزه مدیریت شهری را ارج نهاده و این لوح با نشان و شایسته تقدیر از زحمات صاحبان علم و اندیشه به شما اهدا می گردد.


 نوشته شده توسط سجاد عباسی در شنبه 90/9/26 و ساعت 11:44 صبح | نظرات دیگران()
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
درباره خودم
آمار وبلاگ
بازدید امروز: 147
بازدید دیروز: 37
مجموع بازدیدها: 416519
جستجو در صفحه

لینک دوستان
لوگوی دوستان
خبر نامه
 
وضیعت من در یاهو