اصفهان نیوز
رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از رونمایی چهار فناوری شرکت های دانش بنیان مستقر در شهرک علمی وتحقیقاتی اصفهان در هفته پژوهش خبر داد.
رونمایی از4 فناوری دانش بنیان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از رونمایی چهار فناوری شرکت های دانش بنیان مستقر در شهرک علمی وتحقیقاتی اصفهان در هفته پژوهش خبر داد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران محمود شیخ زین الدین به تشریح رونمایی چهار فناوری موسسات مستقر و فعالیت ها و برنامه های شهرک پرداخت و گفت: طرح های کتاب الکترونیک دانش آموزی، پوشش خوراکی محافظ میوه وسبزیجات پس از برداشت، سامانه بی سیم امن(سبا) وسامانه نمایشگر وکنترل سطح مخازن مربوط به شرکت های دانش بنیان داده پردازی شعله آریا، نانو واحد صنعت پرشیا، شاهراه فناوری قرن وراه سبز چهلستون همزمان با هفته پژوهش وفناوری در سطح ملی رونمایی خواهد شد.
رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان افزود: طرح تجاری سازی شده کتاب الکترونیک که با حضور مقامات عالی نظام در هفته پژوهش و فناوری رونمایی خواهد شد شامل: یک بسته نرم افزاری جهت توسعه و ارائه کلیه کتب درسی به صورت الکترونیکی با امکان افزودن اجزای الکترونیکی نظیر صدا، فیلم، فلش، جاوا، تصاویر، توضیحات اضافه، جای خالی و ... می باشد.
محمود شیخ زین الدین گفت:این بسته نرم افزاری بگونه ای طراحی شده است که معلم و یا مدرس می تواند بعد از تولید کتاب های مورد نظر اجزای دلخواه خود را تولید و به کتاب بیفزاید.
سپس توسط قابلیت بروز رسانی نرم افزار اجزای افزوده را در اختیار دانش آموز و یا دانشجو خود قرار دهد.
رییس این مرکز علم وفناوری افزود: بسته نرم افزاری کتاب الکترونیک آریا در حال حاضر برای کتاب های درسی کلیه مقاطع ابتدایی و راهنمایی و همچنین سال اول دبیرستان در دو نسخه مجزا دانش آموزی و معلمی تهیه و در استان های اصفهان ، بوشهر و گیلان ارائه شده است.
این محصول می تواند تاثیر قابل توجهی بر نحوه تدریس و تعامل معلم و دانش آموز در مراکزآموزشی داشته باشد و علاوه بر آن، آشنایی کودکان و نوجوانان با فناوری برتر را تشرح می کند.
وی با اشاره به حمایت و بهره گیری از توانمندی های شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک ها و مراکز رشد علم و فناوری گفت: این اقدام علاوه بر رفع نیاز صنایع، از طریق حمایت از نوآوری ها منجر به ایجاد و توسعه فناوری ها و صنایع جدید شده و اشتغال را در پی خواهد داشت.
شیخ زین الدین گفت: تاکنون ازمیان 740 فناوری تجاری سازی شده توسط شرکت های دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، 20مورد با جذب سرمایه از طرف سرمایه گذاران علاقمند تبدیل به صنعت شده و بر اساس آنها کارخانه هایی در شهرک های صنعتی کشور ایجاد شده است.
محمود شیخ زین الدین با اشاره به این که شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با هدف بستر سازی و ایجاد زیرساخت های لازم برای رشد و گسترش شرکت های دانش بنیان، با ایجاد و بهره برداری از مراکز رشد واحد های فناوری و پارک علم و فناوری شیخ بهایی فعالیت خود را به عنوان اولین الگوی پارک ها و مراکز رشد در کشور با ماموریت حمایت از شرکت های فناوری آغاز کرده است افزود: در حال حاضر بیش از250 شرکت خصوصی دانش بنیان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مستقر می باشند و بیش از 226 ثبت اختراع داخلی از دیگر دستاوردهای مهم واحدهای فناوری مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان می باشد.
وی همچنین از انعقاد تفاهم نامه همکاری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و بانک توسعه اسلامی خبر داد وافزود:هدف از انعقاد این تفاهم نامه را فراهم آوردن چارچوب کلی برای تسهیل همکاری و مشارکت بین این دو مجموعه جهت ایجاد، توسعه و تقویت پارک های علم و فناوری، بویژه در کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی عنوان نمود.
شیخ زین الدین افزود:حمایت از ایجاد و توسعه مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری در کشورهای عضو بانک توسعه اسلامی، حمایت از تجاری سازی فناوری ها، خدمات و تولیدات شرکت های دانش بنیان مستقر در شهرک، کمک به کشورهای عضو سازمان اسلامی جهت تدوین خط مشی های لازم برای تقویت و پیشبرد فعالیت های فن آفرینی از جمله مفاد این تفاهم نامه است.