سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
هر که در انتخاب برادران، ارزیابی را مقدّم ندارد، فریب خوردگیْ او را به مصاحبت با بدکاران می کشاند . [امام علی علیه السلام]
 
امروز: دوشنبه 103 آذر 5

دبیر کانون هماهنگی فرش ایران در دانشگاه کاشان، از تاسیس و افتتاح گنجینه ملی طرح و نقشه فرش دستباف ایران این مرکز تا شهریور ماه سال جاری در خانه سپیده کاشانی خبر داد.

تاسیس گنجینه ملی طرح و نقشه فرش دستباف ایران در کاشان

دبیر کانون هماهنگی فرش ایران در دانشگاه کاشان، از تاسیس و افتتاح گنجینه ملی طرح و نقشه فرش دستباف ایران این مرکز تا شهریور ماه سال جاری در خانه سپیده کاشانی خبر داد.

حمیدرضا مومنیان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران در کاشان گفت: امکان سنجی تولید ابریشم در کاشان، تاسیس آزمایشگاه استخراج مواد رنگزا و تاسیس مرکز اسناد، کتابخانه و اطلاع رسانی فرش ایران از دیگر اقدامات در حال پیگیری کانون هماهنگی فرش ایران در دانشگاه کاشان است.
وی افزود: این کانون آماده، باز تولید نمونه های اصیل فرش کاشان و جغرافیای فرش های عشایری استان اصفهان است.
مومنیان تولید، دار بهینه سازی شده فرش دستباف با استفاده از فناوری های نوین و تولید فرش دستباف با استفاده از ابزار فناورانه ساده و جشنواره بین المللی فرش کاشان را از دیگر برنامه های مرکز پژوهشی فرش و کانون هماهنگی فرش ایران در دانشگاه کاشان برشمرد.
وی، با اشاره به اینکه مرکز پژوهش فرش و کانون هماهنگی فرش ایران با مسئولیت و حمایت دانشگاه کاشان در خانه فرش ایران (خانه عطارها) مستقر است افزود: کارگاه های تحقیقات بافت، مرمت و ابزار قالیبافی، آزمایشگاه تحقیقات مواد رنگزا ، مواد اولیه مورد مصرف در فرش ،کارگاه و آتلیه مرمت فرش و نقشه فرش نیز در این مرکز راه اندازی شده است.
رئیس مرکز پژوهش فرش دانشگاه کاشان در ادامه با اشاره به اینکه مرکز پژوهش فرش ایران و کانون هماهنگی دانش و صنعت فرش ایران به جایگاهی مطمئن و معتبر تبدیل شده است، افزود: این مرکز و کانون، مرجع بررسی و اعتبارسنجی نوآوری ها و ابتکاراتی است که سال ها پشت درهای بسته و تفکرات منفعل، امکان عرضه و ارائه ایده های خود را از دست داده اند.
مومنیان اظهار داشت: پس از تدوین برنامه راهبردی فرش کشور و به منظور گسترش ارتباطات، برخی طرح ها و ایده های نو دراین مرکز در حال اجرا و یا در دست بررسی است.
وی در پایان عقب ماندگیهای و ناکامی های موجود در نظام فرش ایران را ناشی از نگرش های سنتی به فرش دانست و گفت: استفاده از فناوری های تسهیل کننده می تواند منشاء تحولات بزرگ در فرش و رونق فرش دستباف ایران شود.


 نوشته شده توسط سجاد عباسی در شنبه 91/3/6 و ساعت 3:24 عصر | نظرات دیگران()
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
درباره خودم
آمار وبلاگ
بازدید امروز: 282
بازدید دیروز: 171
مجموع بازدیدها: 401639
جستجو در صفحه

لینک دوستان
لوگوی دوستان
خبر نامه
 
وضیعت من در یاهو