اصفهان نیوز
نخستین فروشگاه عرضه کننده محصولات کشاورزی سالم در اصفهان گشایش یافت.
عرضه محصولات کشاورزی سالم در اصفهان
نخستین فروشگاه عرضه کننده محصولات کشاورزی سالم در اصفهان گشایش یافت.
به گزارش باشگاه خبرنگاران قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان و معاون بهبود تولیدات گیاهی این سازمان در مراسم افتتاح این فروشگاه در جمع خبرنگاران افزود: امنیت غذایی شامل کم کردن سموم پرخطر و قاچاق، مصرف بیش از اندازه فاضلاب تصفیه نشده، کودهای شیمیایی و آنتی بیوتیک های مجاز است که محصولات را تهدید می کنند.
به گفته "محمد نصر اصفهانی " ،جهاد کشاورزی وظیفه تولید و عرضه محصولات سالم را بر عهده دارد و تاکنون تنها شعبه عرضه کننده این محصولات در شرکت تعاونی جهاد کشاورزی شهر اصفهان افتتاح شده است.
وی افزود: فروشگاه دیگری برای عرضه این محصولات در استان پیش بینی نشده است و به دنبال سرمایه گذار خصوصی هستیم.
نصر اصفهانی اظهار داشت: در سال جاری در سه هزار هکتار از اراضی استان، تولید محصول سالم انار، گوجه، سیب درختی و خربزه انجام شده و چهار محصول گلخانه ای گوجه، خیار، فلفل دلمه ای و توت فرنگی نیز به صورت سالم تولید شده است.
وی ادامه داد: این محصولات همگی تحت پوشش اداره حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی است و با برچسب اطمینان و تنها با هشت الی ده درصد تفاوت قیمت با دیگر محصولات عرضه می شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود: با افزایش استفاده و تولید این محصولات قیمت آنها نیز کاهش خواهد یافت و باعث افزایش سلامت در جامعه و تشویق تولیدکنندگان می شود.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان نیز در این مراسم گفت: تولیدات سالم نتیجه بیش از یک سال و اندی تحقیق و تلاش مداوم است. "
حسنعلی رحیمی" افزود: امسال بخشی از اراضی استان اصفهان تحت کشت تولیدات سالم قرار گرفته است و در 150 هکتار این مزارع، گوجه پرورش داده می شود.
به گفته وی در سال جاری 30 الی 40 هکتار از گلخانه های اصفهان نیز تحت پوشش محصول سالم قرار گرفته است.
رحیمی اظهار داشت: تولیداتی برای این طرح انتخاب می شود که روند تبدیل روی آنها صورت نگرفته و سم بیشتری برای آنها استفاده می شود و اهمیت اقتصادی بیشتری برای کشاورزان دارد.
وی ادامه داد: کشاورزان و گلخانه داران اغلب به دنبال تولید محصول سالم اند زیرا تولید محصول سالم میزان محصول، فصل برداشت و کیفیت محصول را افزایش می دهد.
به گفته رحیمی از عوامل پیشرفت تولید محصولات سالم ، فرهنگ سازی است و با فرهنگ سازی، مصرف تولیدات سالم در میان مردم بیشتر رواج می یابد.
محصول سالم به محصولی اطلاق می شود که بر اساس استانداردهای ملی و جهانی فاقد باقیمانده غیر مجاز (سموم، کودهای شیمیایی و فلزات سنگین) باشد که تولید آن در ایران بسیار جزیی است.