اصفهان نیوز
معاون امور عمرانی استانداری اصفهان از جاری شدن آب زاینده رود برای کشت پاییزه کشاورزان در آبان ماه خبر داد.
جاری شدن آب در زاینده رود برای کشت پاییزه
معاون امور عمرانی استانداری اصفهان از جاری شدن آب زاینده رود برای کشت پاییزه کشاورزان در آبان ماه خبر داد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران سید جمال الدین صمصام شریعت" دیروز در جلسه مطبوعاتی با خبرنگاران افزود: جاری شدن آب زاینده رود در شهریور ماه سال جاری بستگی به میزان آب پشت سد زاینده رود دارد.
وی اظهار داشت: جاری شدن آب به مدت چند روز تا محدوده ناژوان به مناسبت عید فطر امسال در دست بررسی است زیرا این امر سبب جلوگیری از خشک شدن درختان این محدوده می شود.
صمصام شریعت با بیان اینکه مهمترین عامل کمبود آب خشکسالی است، اظهار داشت: سال گذشته شاهد کاهش نزولات جوی بودیم و امیدواریم در زمستان امسال شاهد افزایش این نزولات باشیم.
رییس شورای اطلاع رسانی استان اصفهان برداشت های بی رویه آب را یکی دیگر از عوامل کمبود آب در استان عنوان و تصریح کرد: وزارت نیرو باید نظارت کاملی بر برداشت های غیر مجاز داشته باشد.
وی تنظیم انتقال آب به استان های دیگر و اختصاص مقدار کمتری آب در ایام خشکسالی را خواستار شد.
صمصام شریعت با بیان اینکه با بهره برداری از طرح های آبرسانی می توان مشکل ایجاد شده را رفع کرد، گفت: تونل سوم کوهرنگ، خدنگستان و بهشت آباد و سایر طرح های آبرسانی به استان می تواند مشکل به وجود آمده را حل کند.
وی اظهار داشت: امسال یک هزار و200میلیارد ریال اوراق مشارکت برای طرح بهشت آباد تصویب شده است.
رییس شورای اطلاع رسانی استان اصفهان گفت: مطالعات بر حوضه آبی سمیرم نیز در حال انجام است و سیاست استان جمع اوری و استفاده از دو میلیارد متر مکعب آبی است که از این منطقه خارج می شود.
وی در مورد مصلای اصفهان نیز گفت: اعتبارات مصلای اصفهان در سال 88 بالغ بر6 میلیارد ریال و اعتبارات ملی آن در سال گذشته افزون بر 36 میلیارد ریال و اعتبارات فرهنگی استان برای این طرح بیش از 35 میلیارد ریال بود.
وی توضیح داد: از اعتبارات ملی مصلی در سال گذشته 24 میلیارد ریال و از اعتبارات فرهنگی آن نیز 10میلیارد ریال تخصیص داده شد.
صمصام شریعت اعتبارات ملی مصلای اصفهان در سال جاری را بالغ بر 32 میلیارد ریال اعلام و ابراز امیدواری کرد این اعتبار 100 درصد به استان تخصیص پیدا کند.
رییس شورای اطلاع رسانی استان اصفهان گفت: برای اتمام مصلی 490 میلیارد ریال اعتبار نیاز است و 230 میلیارد ریال هزینه شیشه رواق اصلی مصلی است.
وی با بیان اینکه شیشه های رواق اصلی مصلی نصب می شود، ادامه داد در مابقی قسمت های مصلی مصالح تغییر پیدا می کند و از مصالح سبک و با دوام استفاده می شود.
وی گفت: مصلای اصفهان دارای املاکی با ارزش بالغ بر 150تا 200 میلیارد ریال است که با رفع مشکلات حقوقی و فروش آنها می توان این طرح را به اتمام رساند.